2023-2024 Akademik Yılı Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Özel Yetenek Sınav Sonuçları için tıklayınız.

Asıl Liste Kayıt Tarihleri :  11.09.2023 – 13.09.2023

Kayıtlar Üniversitemizin Haliç Yerleşkesindeki Öğrenci İşleri Ofisinden alınacaktır. Kayıtların dolmaması halinde yedek listede yer alan adaylar sırasıyla 14.09.2023 – 15.09.2023 tarihleri arasında aranarak kayda çağrılacaklardır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar:

1. Lise Diplomasının aslı ve bir adet fotokopisi

(Ön lisans veya lisans diploması geçerli olmayacaktır.)

1. 2023 ÖSYM sonuç belgesi
  2. Kimlik fotokopisi
  3. 2  adet vesikalık fotoğraf

ÖNEMLİ:  Kayıt hakkı kazanan ancak bütünleme veya tek ders sınavı sonucuna göre ortaöğretim kurumlarından mezun olacak  adayların geçici kayıtları alınacaktır. 29 Aralık 2023 tarihine kadar ortaöğretim kurumundan mezun olduklarına ilişkin belgelerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ibraz etmeleri halinde geçici kayıtları asıl kayda dönüştürülecektir. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin kayıtları silinecektir.

NOT: %50 burslu olarak kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar öğrenim ücretini ödedikten sonra Haliç Yerleşkesine giderek kayıt işlemlerini yapabilirler. Tam burslu olarak kayıt olmaya hak kazanan adaylar ücret işlemlerinden sorumlu değildir.

*Ödeme yapacak olduğunuz banka veya e-ödeme sistemi sizden öğrenci numarası talep edecektir.

*Öğrenci numarası için tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.