Yeni Yılın İlk Kandilli Konseri

28 Ocak 2015

Üniversitemiz ve Üsküdar Belediyesi iş birliği ile iki yıl önce başlayan musiki yolculuğu aralıksız devam ediyor. 2015’in ilk konseri 28 Ocak akşamı Mine Geçili Bitmez ve Necmettin Yıldırım’ın yorumlarıyla gerçekleştirildi.

Her ay Kandilli Yerleşkesi’nin konferans salonunda aynı ezgileri dinlemekten zevk alan insanlar toplanıyor ve Türk sanat müziğinin unutulmayan, dinledikçe değeri artan şarkılarına eşlik ediyor.

Mine Geçili Bitmez ve Necmettin Yıldırım yeni yılın ilk konserinde, klasik Türk müziğinin önemli bestecileri Sadettin Kaynak ve Alâeddin Yavaşça’nın eserlerinin de yer aldığı zengin bir repertuarla dinleyicilerin karşısına çıktı. Dinleyicilerden tam not alan konser, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hüsrev Subaşı’nın teşekkür konuşması ve hediye takdimiyle son buldu.

11.’si yapılan Kandilli Konserleri, önümüzdeki aylarda da devam edecek.