FSMVÜ | Polonya İzlenimleri Tekstil Sanatı ve Dokusal Yüzeyler Sergisi Seminerleri
Duyuru Arşivi
Polonya İzlenimleri Tekstil Sanatı ve Dokusal Yüzeyler Sergisi Seminerleri

Üniversitemiz, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenecek olan ‘’Polonya İzlenimleri Tekstil Sanatı’’ başlıklı seminer 20 Kasım 2013 saat 14:00’da  Kandilli Yerleşkesi Konferans Salonunda, konuşmacı olarak Prof. Dr. Aydın UĞURLU'nun katılımıyla gerçekleştirilecektir.

‘’Dokusal Yüzeyler Sergisi’’ başlıklı sergide 20 Kasım 2013 saat 16:00’da Kandilli Yerleşkesi Seminer Salonunda, konuşmacı olarak Prof. Dr. Aydın UĞURLU ve Öğr. Gör S. Senem UĞURLU’nun katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize arz ederiz.

Polonya İzlenimleri Tekstil Sanatı ve Dokusal Yüzeyler Sergisi Seminerleri