Kütüphane Bağışçılarımıza Teşekkür Plaketi

Kütüphanemize, kitaplarının bir bölümünü bağışlayan isimlere Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kütüphanemizin bağışçılarından Rektörümüz Prof. Dr. Duman’a kendi plaketi, Genel Sekreterimiz Alim Türkyılmaz tarafından verildi. İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fahameddin Başar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hasan Akay, Edebiyat Fakültesi Bilim Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçar, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Üye. Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, Hukuk Fakültesi Öğr. Üye. Yrd. Doç. Dr. İsmail Kıllıoğlu, Osmanlı Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Serdar Demirel ve Cafer Sadık Özlevent teşekkür plaketi alan isimlerdi.