Kandilli Konserleri-7 “Kutlu Doğum Vesilesiyle Gazel ve Kasideler Programı” Gerçekleştirildi.
Üniversitemiz, Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 30.04.2014 tarihinde saat 19:30'da düzenlenen Kandilli Konserleri'nin yedincisi "Kutlu Doğum" 'a  ithaf edildi.

Kandilli Yerleşkesi Konferans Salonunda icra edilen   kasidehan ve gazelhanları arasında bulunduğu konser, Yunus Balcıoğlu, Halil Necipoğlu, Bekir Büyükbaş ve Aziz Hardal gibi ünlü hâfız ve mevlüthanlar tarafından verildi.Hulusi Yücebıyık’ın Sanat Danışmanlığında gerçekleştirilen Kutlu Doğum Konserine, üniversite rektörümüz Prof.Dr.Musa Duman, Mimarlık Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Fevzi Yılmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsrev Subaşı,  üniversitemizin akademik ve idarî personeli ve aileleri, öğrenciler ve İstanbul'lu musikî severler katıldı.

Konser bitiminde misafilere gecenin anısına uygun biçimde gül takdim edildi ve Osmanlı şerbeti ile lokum ikram edildi.