Grafik Tasarım Öğrencilerinden Ödüllü Ambalaj

4 Kasım 2019

Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği “15. Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması”na katılan Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerimiz Mücahit Hilmi Yaman, Fethullah Er ve Abudukeyoumu Yasen’in projeleri, 152 proje arasından ödül alan 18 projeden biri oldu.

Ambalaj Sanayicileri Derneği, Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı ve  Reed TÜYAP iş birliği ile bu yıl 15’incisi düzenlenen “Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması”nda 152 öğrenci arasından ilk 18’de yer alan Mücahit Hilmi Yaman, Fethullah Er ve Abudukeyoumu Yasen, Heinz Ketçap Mayonez Ambalaj çalışmalarını sergileyerek sertifika almaya hak kazandı.

Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açılışında düzenlenen ödül töreninde öğrencilerimize, Grafik Tasarım Bölümü öğretim görevlisi Ali Tekin Çam ve Arş. Gör. Dicle Yıldırım da eşlik etti.