Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Elemanlarından Karma Sergi

Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Elemanları Sergisi, Edirne Devecihan Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Ali Kılıç, Prof. Dr. Erol Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi M. Aykut Özbay, Dr. Öğr. Üyesi M. Sadık Altınok, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin E. Kafkas, Dr. Öğr. Üyesi Salih Denli, Öğr. Gör. Mustafa Eren, Arş. Gör. Amine Refika Zedeli, Arş. Gör. Dicle Yıldırım ve Arş. Gör. M. Halid Dağcı’nın grafik tasarım, dijital illüstrasyon, özgün baskı, kaligrafi ve resim çalışmalarından oluşan Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Elemanları Sergisi 15 Ocak’ta Edirne Devecihan Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Edirne  halkının, özellikle güzel sanatlar liselerinden eğitimci ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi 31 Ocak’a kadar açık kalacak.

Sergi Kataloğuna Buradan Ulaşabilirsiniz.