35. Grafik Tasarım Sergisi’nde İlhamla İç İçe
21 Aralık 2016

Grafik Tasarım Meslek Kuruluşu’nun (GMK) her yıl düzenlediği ve Türkiye’de son bir yıl boyunca gerçekleşmiş grafik üretimlerinin dökümü niteliğindeki Grafik Tasarım Sergisi’nin 35.’si İstanbul Mimarlar Odası’nda görücüye çıktı. Onlarca tasarımcının eserlerinin yer aldığı sergiyi, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencilerimizle ziyaret ettik.

Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü işbirliğiyle gerçekleşen iş sahası gezimizde, öğrencilerimiz ünlü tasarımcıların kitap kapakları, logo tasarımları, afiş çalışmaları ve ürün etiketleri gibi alanlarda gerçekleştirdiği çalışmaları inceleme ve ilham alma fırsatı buldu.

Grafik Tasarım Bölümü Hocalarımızdan Yrd. Doç. Dr. Ülkü Gezer ve Arş. Gör. Amine Refika Zedeli ile birlikte gezilen 35. Grafik Tasarım Sergisi’nde, Grafik Tasarım Meslek Kuruluşu yetkileri de öğrencilerimizle sohbet ederek, sergi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.