Bilimden Sanata Yansımalar Sergisi MÜSİAD’da

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü hocalarının ve öğrencilerinin Prof. Dr. Fuat Sezgin anısına hazırladıkları Bilimden Sanata Yansımalar Sergisi, 8 Ekim, 10.00'da MÜSİAD Genel Merkezi’nde açılıyor.

Hat, tezhip, minyatür, halı-kilim dokuma, cilt ve çini eserlerinden oluşan sergi, bilimi ilgilendiren konulardan esinlenerek hazırlandı. Astronomiden tıpa optikten sinemaya, geçmişin bilim insanlarıyla günümüz teknolojilerini bir araya getiren sanatçılar arasında Hüsrev Subaşı, Davut Bektaş, Ali Toy ve Betül Bilgin de yer alıyor.

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılına özel olarak hazırlanan sergi daha önce İstanbul Üniversitesi’nde sanatseverlerin ilgisine sunulmuştu.

Sergi 1 Kasım’a kadar hafta içi 09.00- 17.30 saatleri arasında MÜSİAD Genel Merkezi/Bakırköy’de ziyaret edilebilir.

Etkinlik Türü : Sergi
Konum : MÜSİAD Genel Merkezi / Bakırköy